Gözler kalbin aynası kaşlar da çerçevesi

Düzenleyen:
Gözler kalbin aynası  kaşlar da çerçevesi

YAŞAM Haberleri

Kaşı gür olanın enerjisi, ince olanın nezaketi ön planda. Kavisli kaşı olanlarda ise iş kadınlığı potansiyeli yüksek...

CANAN ERASLAN

Hani çok sık kullandığımız bir söz var; “Gözler kalbin aynası” diye... O hâlde kaşlar da o aynanın çerçevesi. Kaşın yoğunluğu, şekli, göz ve kaş arasındaki mesafe her şey ama her şey kişilik özelliklerimiz hakkında çok önemli detaylar veriyor. Bu detaylar, Priya Sher’den... İnsanların yalnızca yüzlerine bakarak kişiliklerine dair hemen hemen her şeyin analiz edilebileceğini iddia eden yüz okuma sanatı ve feng shui uzmanı Priya Sher “Yüzümüzün her detayı, insanlarla kurduğumuz ilişkiden, yaşımızdan, vücudumuzdaki organların durumundan haber verir. Çünkü zihinsel ve ruhsal varlığımız yüzümüzde fiziksel bir niteliği kavuşmuştur. Kaşlar da kalbimizden, beden enerjimizden, partnerimiz, anne ve babamız, kardeşimizle kurduğumuz ilişkiye; kariyerimizden çalışma biçimimize kadar her şey hakkında yansımalar taşır.” diyor. 
Popvizyon adlı sitede ise yüz okuma uzmanı Jean Haner’in kaş şekilleri ve karakter hakkında verdiği ipuçları var. Nasıl kaş çattığımızda sinirli ve üzgün; yüze doğru eğildiğinde mutlu görünüyorsak, diğer özelliklerinden neler çıkıyor neler!..

 

Yüksek kavislilerde iş kadını potansiyeli

UZUN VE KALIN: Bu şekilde kaşlara sahip kadınlar hayatlarına dair ne istediklerini bilip, o şeyi kesinlikle alabiliyor. Kalın ve uzun kaşlı kadınların diğer özellikleri de düzenli olmak, mantık çerçevesinde karar vermek...
ÇOK KAVİSLİ: Her kaşın doğal bir kavisi vardır ama bazıları daha derin kavisli olur. Yüksek kavisli kadınlar daha analitik düşünür, gerçek anlamda iş kadını olabilecek kararlılıktadır. Aynı zamanda çok değişken bir ruh halleri de vardır.
VEREV: Kaşları yukarı doğru meyilli kadınların en önemli özellikleri hızlı düşünme yetenekleridir. Bu kişiler bir fikirden diğerine çok hızlı geçiş yapabilir.
OVAL KAŞ: Çok kibar kadınlardır. Her negatif durumu bir şekilde pozitif hâle çevirebilirler. Yani kesinlikle bir orta yol bulurlar.
KISA VE KALIN: Özgüveni yüksek kadınlardır. Bu kadınların şeffaf ve içtenliğini başkalarıyla karşılaştırmayın bile.

Gözler kalbin aynası  kaşlar da çerçevesi

FARKLI KAŞ YAPARKEN BUNLARA DİKKAT

Yüz okuma sanatını icra eden ünlü isimlere göre, kaşlarınızı olduğundan fazla inceltirseniz kazancı iyi ve kaliteli bir meslek sahibi olma kabiliyetinizi yitirmeniz mümkün. Normalde şekli düz olan kaşlarınıza kavis verirseniz, enerjiniz daha kadınsı hâle bürünür. En önemlisi kaşların gözlerle orantılı olması. Büyük gözler için kaşlar daha kalın olmalıdır. Küçük 
göz ve kalın kaş, gözlerin daha küçük 
görünmesine sebep olur. Bu da 
güvensiz bir ruh hâlini 
gösterir.

 

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...