Muğla'da cinayet iddiası

/ Kaynak: AA
Muğla'da cinayet iddiası

YAŞAM Haberleri  / AA

Muğla'da bir kişinin, ayrı yaşadığı eşi ile yanında bulunan kişiyi otomobilde av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü öne sürüldü.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Muğla-Marmaris karayolu Sakartepe mevkisinde, Lütfi Sefa B. (37) bir süredir ayrı yaşadığı eşi Sedef B'yi (26) bir otomobil içinde gördü. Bunun üzerine Lütfi Sefa B, yanında bulunan av tüfeğiyle otomobildekilere ateş etmeye başladı. Otomobilde bulunan Okan D. olay yerinden kaçarken, Sedef B. ve Abdullah T. ise kafa ve vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden saçmala nedeniyle ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesine rağmen Sedef B. ve Abdullah T. hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan Lütfi Sefa B. ise bir süre sonra Muğla Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. Olayda hayatının kaybedenlerin cesetleri, incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Öte yandan, olay yerine gelen ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi. Saldırıda olay yerinden kaçan Okan D. ifadesine başvurulmak üzere Akyaka Jandarma Karakolu'na götürüldü. Soruşturma sürdürülüyor.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...