Ankara'daki kuru yemiş hırsızları yaya olarak kaçtı

/ Kaynak: AA
Ankara'daki kuru yemiş hırsızları yaya olarak kaçtı

YAŞAM Haberleri  / AA

Ankara'da bir marketten yaklaşık 500 kilogram kuru yemiş çaldıkları öne sürülen 2 şüpheli, polisin uzun süren takibinden yaya olarak kaçtı.

Başkentte, bir marketten yaklaşık 500 kilogram kuru yemiş ile bir miktar kozmetik ürün çaldıkları öne sürülen 2 şüpheli, polisin uzun süren takibinden yaya olarak kaçtı. Edinilen bilgiye göre, şüpheli 2 kişi, Yenimahalle Demetevler'den çaldıkları 06 DSA 18 plakalı kamyonete, bir marketten yaklaşık 500 kilogram kuru yemiş ile bir miktar kozmetik ürünü yükleyerek kaçmaya başladı. Necatibey Caddesi'nde takibe alındıklarını fark eden şüpheliler ile polis arasındaki kovalamaca Eskişehir karayolu, Bahçelievler, Anıtkabir civarı, Anıttepe, Anadolu Bulvarı, Kazım Karabekir Caddesi, Dışkapı ve Yenidoğon'a kadar devam etti. Polis, Yenidoğan'da kamyoneti terk edip yaya olarak kaçan 2 şüpheliyi bir süre aradı. Bu sırada havaya ateş de açan polisten kaçan zanlılar, kayıplara karıştı. Kamyotte şüphelilere ait bir cep telefonu bulunurken, 500 kilogram kuru yemiş ile kozmetik ürünler emanete alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...