Minibüse çarpan otomobil alev aldı: Ağır yaralılar var

Minibüse çarpan otomobil alev aldı: Ağır yaralılar var

YAŞAM Haberleri

Kırıkkale'de seyir halindeki bir otomobil, minibüs ile çarpıştı. Çarpışma sonucu otomobil alev alırken yoldan geçen vatandaşlar yangına müdahale ederek 3 kişiyi kurtardı. Takla atan minibüsteki 2 kişi ise ağır yaralandı.

Kırıkkale'de gece saatlerinde Kayseri yolunda korkunç bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir otomobil aynı yöne ilerleyen bir minibüs ile çarpıştı.

Çarışmanın etkisiyle otomobil alev alırken minibüs ise, refüje çarpıp takla attı. Yoldan geçen vatandaşlar ise otomobilin motor bölümünde çıkan alevlere yangın tüpleriyle müdahale ederek, içerisindeki 3 kişiyi yanmaktan kurtardı. Minibüsteki 2 kişide kazada ağır yaralandı.

Minibüse çarpan otomobil alev aldı: Ağır yaralılar var

DURUMLARI AĞIR
112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan Onur Ö. (23), Bayram K. (43), Yıldırım Ş. (22), Mustafa Y. (40) ve Oğuzhan S'nin (23) sağlık görevlilerince, olay yerinde ilk müdahalesi yapıldı. Yaralılar, ambulanslarla Tıp Fakültesi Hastanesi ile Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan 5 kişinin de sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

İtfaiye ekipleri yanan otomobilde soğutma işlemi yaptı. Kara yolları ekipleri ise küreme aracıyla yolu temizledi. Kaza nedeniyle bir süreliğine trafiğe kapatılan Kırıkkale-Kayseri kara yolundaki ulaşım, araçların çekici vasıtasıyla yoldan kaldırılmasıyla yeniden açıldı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...