Alkollü eş ev basıp dehşet saçtı

Alkollü eş ev basıp dehşet saçtı

YAŞAM Haberleri

Konya'da boşanma aşamasındaki karısının evine gelen alkollü kişi silahla dehşet saçtı. Baldızını yaralayan alkollü koca, daha sonra çıkan kavgada elindeki silahı karısına kaptırınca kendi de yaralandı.

Konya Selçuklu'da boşanm aşamasında, karısının yaşadığı eve alkollü gelen koca, tabanca ile baldızını yaraladı. Daha sonra çıkan kavgada, şahsın elinden silahı alan karısı ise aynı silah ile kocasını yaraladı.

Saat 23.00 sıralarında, eşiyle boşanma aşamasında olan 27 yaşındaki Ergün K. alkollü bir şekilde eşinin yaşadığı eve geldi. Çıkan sözlü tartışmanın ardından yanındaki silahı çıkaran Ergün K. baldızı Ebru Ç.'yi karnından yaraladı.

Alkollü eş ev basıp dehşet saçtı

Çıkan arbedede kocasının elindeki tabancayı alan Ersen K. ise Ergün K.'yı bacağından yaraladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulans ile Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Elinden aldığı silahla kocasını yaralayan Ersen K. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...