Meteoroloji uyardı! Havalar soğuyacak

Meteoroloji uyardı! Havalar soğuyacak

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülkenin Balkanlar üzerinden gelen soğuk havanın etkisine gireceğini ve yarın batı kesimlerden başlayarak sıcaklığın 6-12 derece azalacağını ifade etti.

Marmara’nın doğusu, Güney ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların, Batı Karadeniz ile Tunceli, Bingöl, Şırnak, Bitlis, Hakkâri ile Diyarbakır’ın kuzeyinde, Muğla’nın ve Antalya’nın doğusunda kuvvetli olacağı  tahmin ediliyor. Soğuk ve yağışlı sistem cumartesi günü yurdu terk edebilir. Aynı gün hava sıcaklıklarının artmaya başlayacağı, yeni haftayla birlikte ülke genelinde mevsim normalleri üzerine çıkacağı öngörüsü hâkim.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...