Mecidiyeköy'de büyük yangın her yer duman altı, yaralılar var

/ Kaynak: İHA
Mecidiyeköy'de büyük yangın her yer duman altı, yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Mecidiyeköy'de bir oyuncak deposunda meydana gelen yangında her yer duman altında kaldı. Olayda 2 itfaiye eri hastaneye kaldırıldı.

Mecidiyeköy'de bir oyuncak deposunda çıkan yangın sonrası Mecidiyeköy tamamen duman altında kalırken, dumandan etkilenen 2 itfaiye eri hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgiye göre, Mecidiyeköy Bülent Tarcan Caddesi üzerinde bulunan bir restorana ait olduğu belirtilen oyuncak deposunda, bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken, olay yerine Mecidiyeköy, Beyoğlu, Şişli ve Seyrantepe itfaiye grupları geldi. İtfaiye erleri oksijen tüpleri takarak yangının noktasına gitmeye çalıştı, fakat yoğun duman nedeniyle itfaiye erleri zor anlar yaşadı. 2 itfaiye eri dumandan etkilenirken, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından itfaiye erleri ambulansla hastaneye götürüldü. Yangın nedeniyle Mecidiyeköy'ün üstünü siyah duman kaplarken, itfaiye ekipleri ise dumandan etkilenmemek için bol bol ayran içti. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...