Ünal Aysal: Önümüz kesilmek isteniyor!

Ünal Aysal: Önümüz kesilmek isteniyor!

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, kulübün üzerine oyunlar oynandığını iddia etti.

Son üç sezonda olmayacak cezalarla yıpratılmaya çalışıldıklarını vurgulayan Aysal, "Sürekli önümüz kesilmek isteniyor" dedi.


İŞTE GALATASARAY'IN MALİ RAPORU
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, son üç sezonu örnek göstererek sarı-kırmızılı kulüp üzerine oyunlar oynandığını söyledi.


"TESADÜF DEĞİL"
Galatasaray'a karşı yürütülen kampanyanın 2010 sezonunda başladığını vurgulayan Aysal, "Takımın, 2010-11 sezonunda play-off ile yolu kesilmek istendi. 2012-13'de cezalarla yıpratıldık. Teknik direktörümüze 11 maç ceza, oyunculara verilen 4-5 maçlık cezalar. Engin Baytar'a verilen cezalar daha hafızalarımızda tazeliğini koruyor. Bunları tesadüf olarak görmüyoruz" dedi.


"ENDİŞEYLE İZLİYORUZ"
Bu sezon da yabancı kısıtlamasıyla Galatasaray'ın önüne engel çıkartıldığını ifade eden Başkan Aysal, "Bunda başarı sağlanamayınca bu kez, 3-5 saniyelik ve hiç Galatasaray ile alakalı olmayan başka sahalarda edilen küfürler yoluyla bile 3 senedir kapatılmayan sahamızın kapatılmasına çalışılıyor. Taraftarımızın örnek davranışlarını desteklemek yerine cezalandırmak olarak nitelendiriyoruz ve bunu büyük bir teyakkuzla, dikkatle, endişeyle izliyoruz. Her türlü olayı yakından takip ediyoruz" şeklinde konuştu.


OLAĞANÜSTÜ KONGRE İDDİALARI
Ünal Aysal ayrıca olağanüstü kongreye gidileceğine dair çıkan haberleri de yalanladı. Yapacakları mali kongrede en ufak bir çatlak ses çıkacağını düşünmediğini vurgulayan Aysal, birlik ve beraberlik içinde daha iyi bir Galatasaray için biraraya geleceklerini söyledi. Başkan Ünal Aysal, takımın çok önemli maçlar oynacağını bir yandan da eksikliklerini düzeltmeye çalıştığını belireterek sözlerine son verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...