Manisa'da orman yangını

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Manisa'da orman yangını

YAŞAM Haberleri  / İHA

Manisa'nın Akhisar ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler, yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale etti ve yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Geçtiğimiz günlerde Muğla Datça ve İzmir Çeşme, Urla ilçelerinde çıkan yangın korkutmuş ve ekiplerin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alınmıştı. Manisa'da ise bir orman yangını çıktı. Yangın görenleri ve duyanları korkuttu.

İlçeye bağlı Kocakağan Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangına çok kısa sürede müdahale edildi. 

1 BUÇUK SAAT İÇİNDE KONTROL ALTINA ALINDI

Havadan ve karadan ekiplerin süratli müdahalesi sonucu yangın yaklaşık bir buçuk saat içinde kontrol altına alınırken bölgede soğutma çalışmalarına başlandı.

SOĞUTMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yangına Orman Bölge Müdürlüğüne ait 3 helikopter ve 12 arazöz müdahale ederken bölgede 1 helikopterin ve personelin soğutma çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...