Stopere Marcao'nun yerine ilk aday Nicolai Boilesen! Son dakika Galatasaray transfer haberleri...

Düzenleyen:
Stopere Marcao'nun yerine ilk aday Nicolai Boilesen! Son dakika Galatasaray transfer haberleri...

SPOR Haberleri

Galatasaray'da orta saha arayışları sürerken Marcao'nun ayrılığı stoper transferine de hız kazandırdı. Elinde Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakçı ve Luyindama bulunan Sarı-Kırmızılılar, Marcao'nun yerine listenin ilk sırasına Nicolai Boilesen'i aldı. 30 yaşındaki Danimarkalı stoper, Nelsson'un Kopenhag'dan takım arkadaşı olması nedeniyle teknik direktör Okan Buruk'un sıcak baktığı bir isim.

 

Dün takımın Avusturya kampını ziyaret eden başkan Dursun Özbek, Okan Buruk'la transfer çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.Sportif Direktör Cenk Ergün ve asbaşkan Erden Timur yoğun bir transfer mesaisinde... 

Marcao'yu satan Galatasaray'ın stoper hattında Victor Nelsson-Abdülkerim Bardakcı ikilisi dışında alternatifi kalmadı.

Galatasaray'da orta saha arayışları sürerken Marcao'nun ayrılığı stoper transferine de hız kazandırdı.

Elinde Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakçı ve Luyindama bulunan Sarı-Kırmızılılar, Marcao'nun yerine listenin ilk sırasına Nicolai Boilesen'i aldı.

30 yaşındaki Danimarkalı stoper, Nelsson'un Kopenhag'dan takım arkadaşı olması nedeniyle teknik direktör Okan Buruk'un sıcak baktığı bir isim...

Jason Denayer ve Kaan Ayhan'la da ilgilenen Cim Bom, bu iki oyuncunun yüksek maliyetleri nedeniyle rotayı Danimarkalı'ya çevirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...