Korku filmi gibi, İstanbul'da öldürdü Ordu'ya gömdü

/ Kaynak: İHA
Korku filmi gibi, İstanbul'da öldürdü Ordu'ya gömdü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kıskançlık krizine giren koca, eşinin Facebook'tan yazıştığı eski sevgilisini Yalova'dan İstanbul'daki evlerine davet edip çekiç ve bıçakla öldürdü

Eşinin internette yazıştığı kişiyi İstanbul'da öldürüp cesedini halıya sararak götürdüğü Ordu'da gömmeye çalışan kişi ile kendisine yardım eden kayınpederi tutuklandı. 7 yıl önce tanışan Fatih Memiş (26) ile Şeyma D.(25), ailelerin istememesi üzerine farklı kişilerle evlendi. İddiaya göre, İstanbul'da yaşayan Cüneyt D. (27), eşi Şeyma D.'yi (25), internette Fatih Memiş (26) ile görüştüğünü düşünerek ailesinin bulunduğu Tokat'a gönderdi. Daha sonra Memiş ile eşinin sosyal medya hesabı üzerinden yazışan Cüneyt D., kendisini evine davet etti. Yalova'dan İstanbul'a gelen Memiş, Şeyma D.'nin evine gitiğinde eşi Cüneyt D. ile karşılaştı. Çıkan arbedede Cüneyt D., başına sert bir cisimle vurduğu Memiş'i bıçaklayarak öldürdü. nbsp;Cesedi çöp poşetine koyarak halıya saran Cüneyt D., kayınpederi Muharrem Ş.'den de yardım alarak kiraladıkları otomobille Ordu'ya geldi. Memiş'in cesedini fındık bahçesine gömmeye çalışan zanlılar, bahçede el feneri ışığı gören köylülerin durumu jandarmaya bildirmesi üzerine yakayı ele verdi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...