Başkentte olaylı gece, yol kapatan eylemcilere gözaltı

/ Kaynak: AA
Başkentte olaylı gece, yol kapatan eylemcilere gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ankara'da, Ahmet Atakan'ın ölümünü protesto etmek için Kızılay, Dikmen ve Tuzluçayır'da yolları trafiğe kapatmak isteyen eylemciler gözaltına alındı.

Hatay'daki izinsiz gösterilerde Ahmet Atakan'ın hayatını kaybetmesini protesto etmek için, başkentte bazı yolları çöp konteynerlerini ateşe vererek trafiğe kapatmak isteyen eylemciler, polisin müdahalesiyle dağıldı. Olaylarda, 12 gösterici gözaltına alındı.Mamak Tuzluçayır'da, Dikmen ve Kızılay'da Ahmet Atakan'ın ölümünü protesto etmek için gece yarısından sonra cadde ve sokakları çöp konteynerlerini ateşe verip ulaşıma kapatmak isteyen küçük gruplar, polisin müdahalesi sonucu dağıldı.Tuzluçayır'da cami ve cemevinin birlikte yer alacağı proje inşaatının çevresinde polislerin bekleyişi devam ederken, TOMA'larla yanan barikatların söndürülmesi ve temizlik çalışmalarının ardından trafiğe kapatılan yollar tekrar açıldı. Olaylarda 12 göstericinin gözaltına alındığı bildirildi.Hatay'da da Atakan'ın cenazenin toprağa verilmesinin ardından yürüyüş yapmak isteyen grup, polisin müdahalesinin ardından dağıldı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...