Kartal yuvası

Kartal yuvası

YAŞAM Haberleri

Yıllarca İstanbul'da çalıştıktan sonra emekli olan Bekir-Nermin Taştan çifti, memleketleri Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde ilginç bir hayata başladı.

Yıllarca İstanbul'da çalıştıktan sonra emekli olan Bekir-Nermin Taştan çifti, memleketleri Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde ilginç bir hayata başladı. Çift, yaklaşık 50 metre yükseklikteki kayaların üzerine, uçurum kenarına yaptırdıkları ve 96 basamaklı merdivenle çıkılan bir evde yaşamaya başladı. Emekli sınıf öğretmeni Nermin Taştan (59), çocukluğunun geçtiği kayalıklarda hep bir ev yapmanın hayalini kurduğunu, bu hayalini emekli olduktan sonra gerçekleştirme imkanı bulduğunu söyledi. Doğayı çok sevdikleri ve şehir hayatının gürültüsünden uzak bir emeklilik geçirmek istedikleri için bu evi inşa ettiklerini söyleyen Taştan, "Bölgeden geçenlerin çok ilgisini çekiyor. Buraya onlarca kişilik gruplar geliyor. Film teklifi bile aldık, burada çekim yapacaklar. Başlangıçta küçük bir kulübe düşünmüştük, böyle dikkat çekeceği hiç aklımıza gelmezdi" dedi.

nbsp;Kartal yuvası

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...