Kadınlar için oyun yeniden kuruluyor

Kadınlar için oyun yeniden kuruluyor

YAŞAM Haberleri

Kadınlar bazen dünyanın en güzel duygusunu tatmak, anne olmak için ayrılır işten, bazen yakınlarından birinin bakıma ihtiyacı olduğu için. Ayrılmak evet de dönmek kolay değildir işine ara vermiş kadın için.

CANAN ERASLAN

Bu duygu ve mecburiyetleri yaşayıp, işine dönmek istediğinde yüzüne kapılar kapanan kadınlar, bir dernek çatısı altında bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde de ‘Oyun Yeniden Kuruluyor’ diyerek bir zirve düzenlendi. YenidenBiz Derneği, bu zirvede hem yeniden işine dönmek isteyen kadınlara nasıl yardımcı olunacağını anlattı bu zirvede, hem de kadının iş dünyasında olmasının ekonomik gelişmeye katkısını... Konularında uzman konuklar yapılması gerekenleri anlatırken, konuk konuşmacılar da kendi hayatlarından örnekler verdi. YenidenBiz Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Yeşildere, konuşmasında dernek ile kendi gönül hikâyesini anlattı. Kendine Bakma Akademisi Kurucu Ortağı Evren Bingöl de “Sahici bir oyun oynamak istiyorsanız başarılı olmayı unutun. Aynada gördüğünüz hâlinize de çok aldanmayın. Belki de en çirkin olduğunuz anda en büyük alkışı alacaksınız” dedi ve uyardı: Hayatınızda hiçbir zaman oldum demeyin...

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...