İstanbul Hadımköy'de kaybolan 3 küçük kız bulundu

Düzenleyen:
İstanbul Hadımköy'de kaybolan 3 küçük kız bulundu

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da evden kaçan üç küçük kızın izine ulaşıldı. Çocuklar, bir belediyeye ait tuvalete girip çıkarken kameralara yakalandı. Ardından kızlar bulundu.

Hadımköy'de ikamet eden iki kardeş Eslem Tuana (15) ve Efsa Yüksel (13) ile arkadaşları Nazar Memiş (11), dün piknik yapmak için evlerinden çıktı. Çantalarında yiyecek, yanlarında ise 5 TL olan çocuklar bir daha geri dönmedi. Ailelerin haber vermesi üzerine polis, çalışma başlattı. Bunun sonucunda Nazar'a ait eşyalar Avcılar sahilinde bulundu.

İstanbul Hadımköy'de kaybolan 3 küçük kız bulundu

HAYATTALAR...

Ekipler, çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırdı. Çevredeki kameralara incelemeye alan ekipler bir ize daha rastladı. Belediyeye ait bir tuvaletin kamera kayıtlarında kızın görüntüleri çıktı. Çocukların en son bu tuvalete girdiği görüldü. Bu görüntüler bir nebze de olsa yüreklere su serpti. Görüntülerden yola çıkan polisler, kızlara ulaştı.

"SARILMAYI BEKLİYORUM"

Çocuklarının bulunduğunu öğrenince gözyaşlarını boğulan anne Semiha Memiş "Dünyalar benim oldu. Emeği geçen, dua eden herkesten Allah razı olsun. Güneş battığından beri dünya kafama yıkılmıştı” dedi. Diğer anne Semra Yüksel de "Şimdi sarılmayı bekliyorum. Söz veriyorum onları tatile götüreceğim. Çok sevinçliyim. Ben onları eğlendireceğim. Gelsinler yataklarında yatsınlar. Emniyete çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...