Antalya'da sağlıkçıların yıllık izinleri iptal

Düzenleyen:
Antalya'da sağlıkçıların yıllık izinleri iptal

YAŞAM Haberleri

Antalya Valiliği ve İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, ikinci bir emre kadar, izinde olanlar da dâhil yıllık izinlerinin iptal edildiğini bildirildi.

Antalya'da artan koronavirüs vakaları sonrası yeni bir karar alındı. Antalya Valiliği ile İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından gerçekleştirilen toplantından çıkan karar şöyle:  9 Ağustos itibarıyla Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı kurum, kuruluşlarında görev yapan bütün personelin ikinci bir emre kadar yıllık izinleri iptal edilmiştir. Yeni yıllık izin talepleri de durdurulmuştur.

24 SAAT MESAİ

Ayrıca salgında görev alan kamu kurum ve kuruluşlarında, çalışma statüsüne bakılmaksızın görev yapan sürekli işçiler dâhil bütün personelin kendi talepleri olması hâlinde, günlük çalışma saatleri, aylık çalışma süresi dikkate alınarak 31 Aralık'a kadar günlük 24 saat üzerinden çalıştırılmasına izin verilmesine ve buna göre planlama yapılması' kararı alınmıştır. Söz konusu kurul kararıyla belirlenen sürenin, salgının seyri göz önünde bulundurularak 31 Ekim'e kadar uzatılmasına karar verildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...