İndirim çılgınlığı... Bir tane kaldığını duyunca biber gazı çıkarıp tehditler savurdu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İndirim çılgınlığı... Bir tane kaldığını duyunca biber gazı çıkarıp tehditler savurdu

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'de yeni açılan bir mağazanın indirim haberini duyan vatandaşlar izdihama yol açtı. Bir tane indirimli fritözün kaldığını öğrenen müşteriler birbirine girdi. Kadınlardan birinin biber gazı ile diğerlerini tehdit ettiği dakikalar şoke etti.

İzmir Buca'da yeni açıldığı öğrenilen bir mağazada, indirimli fritözü satın almak isteyen vatandaşlar arasında kavga çıktı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kayıt altına alınırken, kavga esnasında bir kadının biber gazı çıkartarak 'Dağıtırım burayı' demesi pes dedirtti.

FRİTÖZ İÇİN TARTIŞTILAR

Olay, Buca Şirinyer'de bulunan ve yeni açıldığı öğrenilen bir mağazada meydana geldi. Yeni açılan bir mağazanın indirimli ürünleri için izdiham çıktı. Kampanya dahilinde bin 750 liraya satışa sunduğu öğrenilen fritözü satın almak isteyen vatandaşlar arasında tartışma çıkarken, o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kayıt altına alındı.

"DAĞITIRIM BURAYI"

Kamera görüntülerinde, tek kaldığı öğrenilen fritözü kapışan vatandaşlar arasında yaşanan tartışma yer alırken, bu esnada bir kadının elindeki biber gazını göstererek tartışmaya son vermek için 'Sıkarım biber gazını, dağıtırım burayı' demesi dikkat çekti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...