Hoş geldin Joao Pedro! Fenerbahçe Kadıköy'de Kayserispor'u yeni forvetiyle devirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Hoş geldin Joao Pedro! Fenerbahçe Kadıköy'de Kayserispor'u yeni forvetiyle devirdi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Süper Lig'in 4. haftasında Kayserispor'u ağırlayan Fenerbahçe 3 puanı 2-0'lık galibiyetle aldı. Sarı-Lacivertliler'de Joao Pedro ilk kez ilk 11'de başlarken oynadığı futbol ve attığı goldeki "klas" vuruşla taraftardan tam not aldı. Tecrübeli forvet bir de asist yaptı. Fenerbahçe'nin 2. golü Joshua King'den geldi. Kayserispor ilk 72 dakikada isabetli / isabetsiz tek şut çekemedi. 73'te Altay kalesinde devleşti. Günün başarılı isimlerinden Ferdi 87'de direğe takıldı.

FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR (2-0) ÖZET İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe ile Yukatel Kayserispor karşı karşıya geldi. Ülker Stadı'nda oynana ve hakem Ali Palabıyık yönettiği maçta Fenerbahçe 2-0 galip geldi. Sarı-Lacivertliler'e 3 puanı getiren golleri 37'de Joao Pedro ve 50'de Joshua King attı.

Jorge Jesus'un takımı bu galibiyetle puanını 10'a yükseltirken Kayserispor 6 puanda kaldı.

FENERBAHÇE: Altay, Gustavo, Szalai, Luan Peres, Ferdi, Crespo, Arao, Alioski, İrfan Can, Joshua King, Joao Pedro

KAYSERİSPOR: Bilal, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Campanharo, Cardoso, Ramazan Civelek, Mensah, Mame Thiam, Gavranovic

Hoş geldin Joao Pedro! Fenerbahçe Kadıköy'de Kayserispor'u yeni forvetiyle devirdi

TWİTTER'I SALLAYAN PERFORMANS

Lige iyi bir başlangıç yapan ve ilk 3 maçında 13 gol atan sarı-lacivertliler, geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Arabam.com Konyaspor'a 1-0 yenilmişti.

Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki sarı-lacivertli takım, Kayserispor'u mağlup ederek Konyaspor yenilgisini unutturmayı hedefliyordu.

Joao Pedro'nun hem attığı gol, hem asisti hem de saha içindeki klas hareketler Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı. 31 yaşındaki futbolcu için Twitter'da binlerce paylaşım yapıldı.

Hoş geldin Joao Pedro! Fenerbahçe Kadıköy'de Kayserispor'u yeni forvetiyle devirdi

FENERBAHÇE'DE TEK EKSİK VALENCİA

Sarı-lacivertli ekipte Kayserispor müsabakası öncesi tek eksik oyuncu bulunuyor.

Ligde son oynanan Konyaspor maçında kırmızı kart gören Valencia, Kayserispor'a karşı forma giyemedi.

Sakatlığı sebebiyle sezon başından beri takımdan ayrı kalan Serdar Aziz'in ise tedavisi tamamlandı. Tecrübeli stoper yine de Jorge Jesus tarafından kadroya alınmadı. Joao Pedro ise ilk kez 11'de sahada...

FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR 53. RANDEVU

Fenerbahçe ile Yukatel Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'de 53. kez karşılaştı.

İki takım arasında ligde oynanan 52 müsabakada Fenerbahçe 32, Kayserispor 9 galibiyet aldı, 11 maç da berabere sonuçlandı.

Sarı-lacivertli takım 116 kez fileleri havalandırdı, sarı-kırmızılı ekip ise 53 gol kaydetti.

İstanbul'da 25. maç

Fenerbahçe ile Kayserispor, İstanbul'da 25. kez karşı karşıya geldi.

İki takım arasında İstanbul'da oynanan 24 lig maçında sarı-lacivertliler 18, sarı-kırmızılılar ise 3 galibiyet aldı. Üç karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Söz konusu müsabakalarda Fenerbahçe'nin 65 golüne, Kayserispor 30 golle karşılık verdi.

Bu arada, iki takım arasında 20 Kasım 1994 tarihinde İstanbul'da yapılması gereken maç, sarı-lacivertli takımın cezası nedeniyle İzmir'de oynanmış ve Fenerbahçe sahadan 8-1 galip ayrılmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...