İhlas Vakfı ekipleri yola çıktı

İhlas Vakfı ekipleri yola çıktı

YAŞAM Haberleri

Bu yıl 10 ülkede kurban organizasyonu gerçekleştirecek olan İhlas Vakfı'nın ekipleri, buralarda kurban kesimleriyle ilgili gerekli düzenlemeleri yapacak.

Konuyla ilgili bilgi veren İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Mehmet Okyay, "Organizasyonlarımız için oluşturduğumuz ekiplerimiz başta Türkiye olmak üzere, Somali, Afganistan, Etiyopya (Habeşistan), Yemen, Sudan, Moritanya, Kenya, Azerbaycan, Gürcistan ve Hindistan'da hayırseverlerin kurban bağışını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere yola çıktı" dedi. Mehmet Okyay, "Ekiplerimiz hayırseverlerin bağışladığı kurbanların İslami usullere uygun kesilmesinde hem gözlemci olacaklar hem de hayırseverlerin vekaletlerinin okunmasında görev alacaklar" bilgisini verdi. Türkiye'de düzenlenecek kesimlere değinen Okyay, İhlas Vakfı'na bağlı yurtların bulunduğu 33 şehir ve Afyon'da kesimler yapılacağını belirtti. Okyay, kesim neticesinde elde edilen etlerin yıl boyunca İhlas Vakfı yurtlarında barınan öğrenciler için sarf edileceğinin altını çizdi.

Kurban bağışı için  tıklayınız.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...