Dikkat! Meteoroloji saat verdi: Marmara'da fırtına uyarısı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dikkat! Meteoroloji saat verdi: Marmara'da fırtına uyarısı

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji'den Marmara Bölgesi için fırtına uyarısı yapıldı. Bugün öğlen saatlerinde başlayan fırtınanın yarına kadar etkisini sürdüreceği kaydedildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nde bugün öğlen saatlerinde başlayan ve yarına kadar devam edecek olan fırtına için uyarı yaptı. Rüzgarın öğle saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği öngörülüyor.

KUZEY VE GÜNEY EGE'DE DE FIRTINA

Öte yandan Kuzey Ege’de rüzgarın, cuma akşam saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde estiği, fırtınanın, yarın akşam akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği bildirildi.

ETKİSİNİ YARIN KAYBEDECEK

Güney Ege açıklarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esen rüzgarın da, yarın akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği beklenmektedir.

(AA)

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...