Çayeli'nde feci kaza, 1 ölü

/ Kaynak: İHA
Çayeli'nde feci kaza, 1 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Rize'nin Çayeli ilçesi Karadeniz Sahil üzerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi feci şekilde can verdi.

Rize'nin Çayeli ilçesi Karadeniz Sahil üzerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi feci şekilde can verdi. nbsp;Edinilen bilgiye göre ilçenin Karadeniz Sahil Yolu üzerinde akşam 21:00 sularında meydana gelen kazada Rize'den Pazar istikametine gitmekte olan H.Ö(59) yönetimindeki 34 ED 7982 plakalı araç Karadeniz Sahil yolu üzerinde karşıdan karşıya geçmekte olan yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanan ve yaklaşık 10 metre ilerideki refüjlere çarpan yaya olay yerinde feci şekilde can verdi.
Çarpma sonrası yüzü tanınmaz halde olan genç, olay yerine gelen İlçe Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından kimlik tespiti yapılması için Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. nbsp;Kaza sonrası araç sürücüsü H.Ö İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. nbsp;Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...