Eşinin kafasına sıkan koca yakalandı

/ Kaynak: CHA
Eşinin kafasına sıkan koca yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bulunan evde eşini kafasından silahla vurarak öldürdüğü iddiasıyla aranan İbrahim İ. (59) yakalanarak gözaltına alındı.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bulunan evde eşini kafasından silahla vurarak öldürdüğü iddiasıyla aranan İbrahim İ. (59) yakalanarak gözaltına alındı. nbsp;Geçtiğimiz pazar gecesi Zaim Ağa Caddesi 55 numarada meydana gelen olayda, Fatma İ. (57) evde kafasından silahla vurularak öldürülmüş olarak bulunmuştu. Mahalle sakinleri, Fatma İ.'nin bir yıl önce boşandığı fakat daha sonra tekrar evlendiği kocası İbrahim İ. (59) ile sık sık tartıştığını öne sürdü. nbsp;Cinayet sonrası kayıplara karışan ve cinayet şüphelisi olarak aranan İbrahim İ., Buca ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı, sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne getirildi. nbsp;
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...