Çankırı'daki kazada ölü sayısı 4'e yükseldi

/ Kaynak: CHA
Çankırı'daki kazada ölü sayısı 4'e yükseldi

YAŞAM Haberleri  / CHA

Çankırı'da akşam saatlerinde meydana gelen ve 3 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı kazada hastanedeki bir kişinin daha ölmesiyle ölü sayısı 4 oldu.

Çankırı'da akşam saatlerinde meydana gelen ve 3 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı trafik kazasında ağır yaralı olarak Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ümmet Kaplan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Çankırı'dan Ankara'ya seyir halinde olan Ümmet Kaplan'ın kullandığı 06 ASS 46 plakalı otomobil, aynı yönde gitmekte olan Hidayet Yılmaz idaresindeki 18 DD 373 plakalı kamyonetle çarpışmıştı. Çarpışma sonucu otomobilde bulunan Fidan Yavaş, Salih Yavaş, kamyonet sürücüsü Hidayet Yılmaz ile yaralı olarak hastaneye kaldırılan otomobil sürücüsü Ümmet Kaplan hayatını kaybetti. Kaplan ile birlikte ölü sayısı 4'e yükselmiş oldu. Yaralı 5 kişinin tedavileri sürüyor.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...