Bu yıl annelerimizi uzaktan öpeceğiz

Bu yıl annelerimizi uzaktan öpeceğiz

YAŞAM Haberleri

Önümüzdeki pazar, Anneler Günü... Özellikle yaşı 65’in üzerinde olan ve evden çıkmaları kısıtlananlar bu Anneler Günü daha yüksek duygusal beklentiyle dolu. Belki de evlatlarını gördüğü birkaç günden biriydi Anneler Günü onlar için.

CANAN ERASLAN

Bu sefer de virüs sebebiyle göremeyecekler belki ama bizler onların yanında olduğumuzu daha fazla hissettirmeliyiz bu Anneler Günü’nde... Onlara dokunamasak, yaklaşamasak da gönüllerini almak, yüzlerini güldürmek için bu Anneler Günü önemli bir fırsat aslında. Onlar hep evde, bizler hafta sonu kısıtlıyız ve bu sefer kapıdan bile uğramak mümkün olmayacak. O hâlde online alışveriş sitelerine büyük iş düşecek. Onlar götürecek annelerimize sürprizlerimizi bu sefer... Belki bir çiçek, belki minik başka bir şey. Buna imkân yoksa da görüntülü görüşmelerle onlarla olduğumuzu yeniden ve daha bir coşkuyla gösterme zamanı bu pazar...

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...