Beşinci dünya yastık savaşları

- Güncelleme:
Beşinci dünya yastık savaşları

Yaşam Haberleri

Dünyanın birçok ülkesinde şiddetli yastık savaşları yaşandı. Şehir meydanları tüylerle doldu. En büyük zararı tüyleri temizlemek zorunda kalan temizlik işçileri gördü.

Uluslararası Yastık Savaşları Günü'nde dünyanın birçok ülkesinde şiddetli yastık savaşları yaşanırken sokaklar ve şehirlerdeki meydanlar tüylerle kaplandı. nbsp;Yastık savaşları her sene yapılıyor. Bu sene beşincisi yapıldı. nbsp;

BİRBİRİNDEN İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN...Foto Galeri...

Avrupa'dan Asya'ya, Amerika'dan Orta Doğu'ya kadar dünyanın pek çok yerinde sokaklar ve meydanlarda şiddetli mücadeleler yaşandı, tüyler havada uçuştu. Yastık savaşları, 39 ülkede, 115 şehirde gerçekleşti. Urban Playground Movement isimli kuruluş tarafından organize edilen etkinlik tüm şehirlerde barış içinde geçerken bir tek Çin polisi savaşı fazlasıyla ciddiye aldı. Şanghay'da polis yastık savaşına müdahale etti. nbsp;Savaş sonrasında meydanlar tüy yığınlarıyla dolarken bunları toplamak da temizlik işçilerine kaldı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...