Karısını öldürüp cesedini yedi

- Güncelleme:
Karısını öldürüp cesedini yedi

Dünya Haberleri

İngiltere'de karısını öldürüp cesedini yiyen 79 yaşındaki Çinli Jieming Liu, mahkemede "meşru müdafaada" bulunduğunu söyledi.

Çin'den göç ederek Massachusetts'te yaşamaya başlayan Liu, elleri, ağzı ve yüzüne, vahşi şekilde öldürdüğü karısının kanı bulaşmış halde, sallanan sandalyede sakin bir şekilde otururken bulundu. Polis, adamın 73 yaşındaki karısı Yuee Zhou'yu da şiddetli yaralar içinde, bir kan gölünde yatar vaziyette buldu. Kadının sol kolunun neredeyse tamamen yenmiş olduğu, ceset etrafında parmaklar görüldüğü bildirildi. Liu'nun, olay sırasında kendisini gören oğluna da sürekli, "Bu sizin anneniz değil" dediği öğrenildi. nbsp;Cinayet perşembe günü işlendi. Cumartesi günü Massachusetts bölge mahkemesinde hakim karşısına çıkan Liu, cinayeti kendisini savunmak için işlediğini iddia etti. Avukatı da adamın bunadığını, yaptığının farkında olmadığını savundu. nbsp;Liu, akli durumunun tespiti için Bridgewater devlet hastanesine gönderilirken bir sonraki duruşma 14 Mayıs'ta yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...