‘Bayramda gelirim’ dedi cenaze haberi geldi

Düzenleyen:
‘Bayramda gelirim’ dedi cenaze haberi geldi
YAŞAM Haberleri

Fırat Kalkanı harekâtında Suriye’nin Rai bölgesinde şehit olan 3 askerin acı haberi ailelerine ulaştı.

Suriye şehitlerinin acısı baba ocaklarına ateş düşürdü....Şehitlerden 23 yaşındaki Uzman Er Burak Karakoç’un acı haberi, doğum yeri olan Erzurum’un Pasinler İlçesine bağlı Korucuk Köyü’ne yakınlarını gözyaşlarına boğdu. Şehit Karakoç’un sosyal medya hesabında ailesine “Nasipse Kurban’da gelirim” dediği ölüm haberi üzerine “Sen gelmeden şehadet haberin geldi” yorumları yapıldığı görüldü. Uzman Er Burak Karakoç’un cenazesi bugün Erzurum’da ebediyete uğurlanacak. 
4 çocuklu ailenin tek oğlu olan Tokat Turhallı Uzman Çavuş Halil Gedik’in (26) ailesinin feryatları yürek burktu. Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler “Ailenin en büyük geliri şehit oğullarının göndermiş olduğu maaş” dedi.
Acının bir başka adresi ise şehit Tank Uzman Onbaşı Burak Türkoğlu’nun Ankara Sincan’daki baba ocağıydı.. Şehidin annesi Cemile ile babası Halil Türkoğlu’na askerî yetkililer acı haberi verdi. Haberin duyulmasının ardından şehit evi Türk bayraklarıyla donatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...