Bayrağımızı indiren hain yakalandı

Bayrağımızı indiren hain yakalandı

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde geçen 7 Haziran günü çıkan olaylarda Ramazan Baran ile Baki Akdemir, silahla vurularak hayatını kaybetmişti.

Baran, ertesi gün Yeniköy Mezarlığı'nda defnedildi. Cenaze sırasında bir grup, 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığı'nın nöbetçi kulübesini taşlarken, yüzü kapalı bir kişi de bayrak direğine tırmanarak asılı olan Türk bayrağını indirdi. O günden sonra hainin peşine düşen güvenlik güçleri, dün 26 yaşındaki şüpheli Ömer Mutlu'nun yerini belirledi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Lice ilçesine bağlı Esenler köyünde Mutlu'yu kıskıvrak yakaladı. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Mutlu hakkında başlatılan soruşturma sürdürülüyor. Eskişehir'daki 1'inci Hava Kuvvet Komutanlığı ile Diyarbakır'daki 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığı, geçtiğimiz günlerde Eskişehir merkezli Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı adı altında yeniden yapılandırılmıştı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...