Baba kuzusu soyguncu teslim oldu

Baba kuzusu soyguncu teslim oldu

YAŞAM Haberleri

İstanbul'un göbeğindeki dev AVM'ye oyuncak silahla gelerek bankadan 27 bin lira alıp kayıplara karışan Konyalı genci babası ikna etti.

Mecidiyeköy'de banka soyan 23 yaşındaki M.A. Şen babası tarafından ikna edilerek çaldığı 27 bin lira ile teslim oldu. Bilgisayar Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Şen'in daha önceden sabıkasının bulunmadığı, soygunda kullandığı silahın ise oyuncak olduğu ortaya çıktı. Önceki gün öğle saatlerinde bir alışveriş merkezindeki bankaya gelen Şen, kendi hesabında bulunan 6 bin 500 lirayı çekmek istemiş fakat bankanın kayıtlarında bulunan imza ile kendi imzasının tutmadığı gerekçesiyle görevliyle tartışmıştı. Şen, bir süre sonra yeniden bankaya gelerek elindeki silahla gişe görevlisini tehdit etmiş ardından 27 bin lirayı alarak kayıplara karışmıştı.
Olayın ardından inceleme yapan ekipler, Şen'in bankada bulunan hesap bilgilerinden Konya'da bulunan babasına ulaştı. Polisin telefonla konuştukları babadan oğlunu teslim olması için ikna etmesini istedi. Telefonla oğluna ulaşan ve ikna eden baba, otobüsle Konya'dan İstanbul'a geldi. Baba, Şen'i bulunduğu yerden aldı ve bankadan çalınan 27 bin lira ile birlikte Şişli Emniyet'ine teslim etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...