Ayla'nın son iftarı 'acı' oldu

Ayla'nın son iftarı 'acı' oldu

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da ailesiyle birlikte misafirlikten dönen 42 yaşındaki Ayla Özsoy, kaldırımda yürürken bir araçtan açılan ateş sonucu hayatını kaybetti

Bağcılar'da iftardan dönen 42 yaşındaki Ayla Özsoy, cadde üzerinde yürüdüğü sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından otomobilden açılan ateş sonucu vuruldu. Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Özsoy, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Çınar Mahallesi Osmangazi Caddesi'nde saat 01.30 sıralarında ailesi ile birlikte iftardan dönen Özsoy, cadde üzerinde yürüdüğü sırada, beyaz bir otomobilden açılan ateş sonucu kafasına isabet eden kurşunla yaralanarak yere yığıldı. Ağır yaralanan kadının yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 1 çocuk annesi Özsoy, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından hızla uzaklaşan otomobil kayıplara karışırken, polis kaçan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Bu arada, Özsoy'un cenazesi sabah inceleme yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na getirildiği sırada burada bekleyen kadının yakınları olaya tepki göstererek, faillerin yakalanmasını istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...