Avrupalı olmaktan utanıyorum

Düzenleyen:
Avrupalı olmaktan utanıyorum

YAŞAM Haberleri

Fransız piyanist ve besteci Stephane Blet, Türkiye’ye karşı korkunç bir senaryo hazırlandığını belirterek, Avrupa’da insanlar Müslümanlardan korksun diye medyanın kullanıldığını ve bir Müslüman - Hristiyan savaşı çıkarılmaya çalışıldığını söyledi.

Türkiye üzerine kötü bir algı oluşturulmaya çalışıldığını aktaran Blet, “Gerçekten Avrupa’dan utanıyorum. Fransız’ım ama Fransa eskisi gibi değil. Ne yapmaya çalıştıklarını çok iyi görüyorum. Avrupa’da çok kötü bir Siyonist hareket doğurmaya çalışıyorlar” dedi. Avrupa medyasında çok abartılı haberlere yer verildiğine dikkati çeken Blet, şöyle devam etti: “Uzun zamandır Türkiye hakkında hiç iyi konuşmuyorlar. Sürekli kara propaganda yapılıyor. Bu durumlara kızıyorum. Çünkü ben Türkiye’nin nasıl bir yer olduğunu biliyorum. Fransa’da Müslümanlar da yaşıyor. Hiçbir sorun yoktu ama medya, sorun olsun diye çalışıyor. Avrupa’da ekonomi kötü ve insanların bu ekonomik korkusunu büyütmeye çalışıyorlar. Büyük bir tehlike ve kaos için yapılan çok büyük bir plan var. Ekonomi üzerinden hareket ediyorlar ve daha çok köle istiyorlar.”
Fransa’daki bazı konserlerinin iptal edildiğinin altını çizen sanatçı, “Türkiye’ye yakın olduğum için Fransa’da bana faşist diyorlar. Her şey politik olmaya başladı. Ben sanatçıyım. Hristiyan doğdum ama Müslümanlarla çok yakınım. İşte bunu istemiyorlar. Gazeteciler doğruyu bildikleri halde, insanlar korksun diye sürekli yalan söylüyor” dedi. Türkiye’ye ilk kez 23 yıl önce gelen Stephane Blet, “PKK’lılardan sürekli tehdit mesajları aldım. Paris’te PKK’lılar ‘Türkler ölsün’ diye gösteri yapıyor. Biz bir gösteri yapmak istediğimizde buna izin alamıyoruz.”

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...