Aşiret düğünününde gelin takılan altından yürüyemedi

Düzenleyen:
Aşiret düğünününde gelin takılan altından yürüyemedi

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa'da iki büyük aşiretin çocuklarının evlendiği düğünde geline 3 kilo altın takıldı. Düğüne Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ile birçok Iraklı iş adamı da katıldı.

Şanlıurfa'da Şedadi aşiretinin ileri gelenlerinde iş adamı Yusuf Geçgel'in avukat oğlu Celal Geçgel ile Dinay aşireti mensubu Yasemin Özdemir yapılan düğünle hayatlarını birleştirdi. Yöresel yemeklerin ikram edildiği düğünün sonunda yapılan takı töreninde geline yaklaşık 3 kilo altın takıldı

İKİ BÜYÜK AŞİRETİN ÇOCUKLARI EVLENDİ

Şanlıurfa'da Şedadi aşiretinin ileri gelenlerinde iş adamı Yusuf Geçgel'in avukat oğlu Celal Geçgel ile Dinay aşireti mensubu Yasemin Özdemir yapılan düğünle hayatlarını birleştirdi.

DEMİRTAŞ'IN EŞİ VE IRAKLI İŞ ADAMLARI DA KATILDI

Cumhuriyet Tesislerinde düzenlenen düğüne; aralarında HDP'nin eski genel başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ile Iraklı iş adamlarının da bulunduğu yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

GELİNE YAKLAŞIK 3 KİLO ALTIN TAKILDI

Halaylar çekerek düğünde eğlenenler ile gelin ve damadın üzerine düğüne katılanlar tarafından dolarlar atıldı. Yöresel yemeklerin ikram edildiği düğünün sonunda yapılan takı töreninde geline yaklaşık 3 kilo altın takıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...