Ankara, darbe karşıtları için toplandı

Ankara, darbe karşıtları için toplandı

YAŞAM Haberleri

Ankara'daki farklı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar, İHH Ankara öncülüğünde, Mısır'daki darbe karşıtlarına destek için toplandı.

Abdi İpekçi Parkı'nda akşam saatlerinde toplanan vatandaşlar, akşam ve yatsı namazlarını parkta cemaatle kıldı. İHH Ankara sorumlusu Mustafa Sinan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mısır'daki direniş sona erene kadar her akşam saat 18.00-22.00 arasında Abdi İpekçi Parkı'nda bir araya gelineceğini belirtti. Parka asılan afişlerde hiçbir kurumun adının kullanılmadığına dikkati çeken Sinan, "Biz buraya herkesin katılımını bekliyoruz. Destek vermeleri için önümüzdeki günlerde siyasi partilere de ziyarette bulunacağız" dedi. Parkta sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin görüşlerini paylaştıklarını, Mısır'daki şehitler için dua edildiğini ve Adeviye Meydanı'na selam gönderildiğini belirten Sinan, gelecek günlerde imkan olması halinde Mısır'dan da temsilciler getirmeyi planladıklarını ifade etti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...