Fenerbahçe Ersun Yanal'a yardımcı getiriyor

Fenerbahçe Ersun Yanal'a yardımcı getiriyor

SPOR Haberleri

Sezon başında Eskişehirspor'dan Ersun Yanal'ı takımın başına geçiren Fenerbahçe'de teknik direktör Yanal'a tanıdık bir isim yardım edecek.

Sezon başında Eskişehirspor'danErsun Yanal'ı takımın başına geçiren Fenerbahçe'de teknik direktör Yanal'a tanıdık bir isim yardım edecek. Eskişehirspor'dan Ersun Yanal ve Alper Potuk'u transfer eden Fenerbahçe, Zafer Tüzün'ü de sportif direktörlüğe getiriyor. Transferleriyle dikkat çeken Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi. Sezon başında Eskişehirspor'dan Ersun Yanal'ı takımın başına geçiren Fenerbahçe'de teknik direktör Yanal'a tanıdık bir isim yardım edecek. Bugün Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe'nin, Yanal'ın Eskişehirspor'da beraber çalıştığı Zafer Tüzün ile görüşmelere başladığı öğrenildi. Önümüzdeki hafta Tüzün'ün Fenerbahçe ile anlaşacağı kulüpten sızan bilgiler arasında. Tüzün de Fenerbahçe'ye yabancı değil... Tüzün 1985- 1988 yıllarında Sarı- Lacivertli formayı terletmişti. Tüzün'ün göreve başlamasından sonra Fenerbahçe bu sezon Eskişehirspor'dan 3. isimle anlaşmış olacak: Ersun Yanal, Alper Potuk ve Zafer Tüzün... Bu üçlünün performansı merakla beklenecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...