500 bin TL'yle kaçtı memurluğu bıraktı

500 bin TL'yle kaçtı memurluğu bıraktı

YAŞAM Haberleri

Trakya Üniversitesinde görevli bir memur, yaklaşık 500 bin TL'yi zimmetine geçirip yurt dışına kaçtı. Avukatı aracılığıyla da istifa dilekçesi gönderdi.

Üniversitesi'nin eski muhasebe yetkilisi ve Sosyal Tesis İşletme Müdürü Mehmet Alptekin, nbsp;üniversite tarafından işletilen restoran ve market kasalarından 'bankaya para yatıracağım' diyerek yaklaşık 25 bin lira alıp ortadan kayboldu. İşletme görevlileri tarafından kaçtığı tespit edilen Alptekin'in üniversiteye ürün getiren özel firmalardan da alacakarına karşılık ödeme makbuzu imzalattığı yaklaşık 500 bin lirayı ödemeyip zimmetine geçirdiği ortaya çıktı. Paralarla birlikte kaçan Mehmet Alptekin'in avukat aracılığıyla memurluktan istifa ettiğine dair dilekçe gönderdiği öğrenildi. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük ise konuyla ilgili, adli ve idari soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...