Türkiye'ye 5 ödül

- Güncelleme:
Türkiye'ye 5 ödül

TÜRKİYE Haberleri

2011 yılı Medya Etik Ödülleri sahiplerini buldu. Gazetemiz araştırma, dizi yazısı, aile ve çocuk ile spor alanında yaptığı haberlerle 5 ödüle layık görüldü.

Medya Etik Konseyi tarafından 6 branşta düzenlenen "2011 Yılı Medya Etik Ödülleri" sahiplerini buldu. Medya Etik Konseyi Başkanı Halit Esendir'in ev sahipliğinde Armada Otel'de düzenlenen ödül törenine, medya dünyasından Genel Yayın Yönetmenimiz Nuh Albayrak'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda önemli konuk katıldı. Toplam 73 ödülün dağıtıldığı törende Türkiye Gazetesi 5 ödül aldı. Gazetemizden Osman Sağırlı, Birleşmiş Miletler gözetiminde organ ticareti yapıldığını belgeleyen "Somali yazı dizisi" ile, Adem Demir ise bir oğlu dağda diğeri askerde olan bir annenin hikayesini anlattığı "İki yanım acıyor" haberi ile Araştırma-Dizi ve Haber Etik Ödülüne layık görüldü. Yine gazetemizden Veli Solak'ın "Avrupa'da kadına şiddet daha fazla" haberi ile Aile ve Çocuk Etik Ödülü aldığı gecede, Spor Haber Etik Ödülünü gazetemiz muhabirlerinden Bilgehan Can, Fotoğraf Haber Etik Ödülünü de Cemil Sağlam aldı.
Gazetemiz muhabirlerinden Melik Duvaklı ise, Star gazetesinde iken yaptığı ve 1990'lı yıllardaki devletin ölüm listesini konu alan "Ölüm listesi yargı onaylı" başlıklı haberiyle Araştırma Haber Etik Ödülü aldı. nbsp;

İHA'YA İKİ ÖDÜL
Bu arada "2011 Yılı Medya Etik Ödülleri"nde, İhlas Haber Ajansı da iki ödül aldı. Yazılı haber dalında Ömer Faruk Aydemir, "en iyi fotoğraf" dalında ise Libya fotoğraflarıyla Abdullah Coşkun ödüle layık görüldü. nbsp;
Medyada ciddi, seviyeli, kaliteli, ilkeli ve meslek etiğine uygun davranan gazetecileri teşvik amacıyla düzenlenen Medya Etik Ödülleri'nin sahipleri, Medya Etik Konseyi Ödül Kurulu tarafından belirlendi. Ödüller, yazılı basın, tele-vizyon, radyo, haber ajansları, yerel medya ve internet yayıncılığı alanlarında verildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...