Çizme yasta

- Güncelleme:
Çizme yasta

Futbol Haberleri

Livorno'lu oyuncu Piermario Morosini maç sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Ambulansın geç gelmesi büyük tepki çekerken İtalya'daki bütün maçlar ertelendi



ÜÇ KERE KALP KRİZİ GEÇİRDİİTALYA, dün Livorno'dan gelen haberle yasa boğuldu. Serie B'de dün Pescara ile yapılan lig maçının 33'üncü dakikası oynanırken 25 yaşındaki Livornolu Piermario Morosini aniden yere yığıldı. Genç oyuncunun vücudunun sarsıldığını gören yardımcı hakemler orta hakeme uyarıda bulunarak maçın durdurulmasını sağladılar. Ardından sahadaki bütün oyuncuların feryatlarıyla ambulans beklenmeye başlandı. Stat girişinde başka bir aracın park etmesi sebebiyle geç gelen ambulans, Morosini'yi koma halinde hastaneye götürdü.


MUAMBA KURTARILMIŞTI
MOROSİNİ'ye ilk müdahaleyi yapan doktorun açıklaması ise İtalya'yı kahretti: "Hastaneye geldiğinde kalbi durmuştu. Ambulans sahaya çok geç girmiş..." Ölüm haberinin hemen ardından açıklama yapan Pescara Başkanı Daniele Sebastini, "Sahada ambulans beklerken üst üste 3 kalp krizi geçirmiş. Söyleyecek söz bulamıyorum" dedi. İtalya'yı yasa boğan haber üzerine bütün lig maçları iptal edildi. Geçtiğimiz aylarda Boltonlu oyuncu Fabrice Muamba saha içinde yere yığılmış ama zamanında müdahale ile kurtarılmıştı.


ÖLÜM SAHADA GELDİ
Yeşil sahalarda yaşanan ölümlere bir yenisi daha dün eklendi. Serie B takımlarından Livorno'nun 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Piermario Morosini, Pescara ile yapılan maçın 31. dakikasında bir nbsp;anda yere yığıldı. Kariyerine Udinese takımında başlayan 25 yaşındaki Morosini, 56 defa İtalya'nın genç milli takımlarında forma giymiş ve 1'de gol atmıştı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...