Dekorasyonunuz benzersiz olsun | Tacihane

- Güncelleme:
Dekorasyonunuz benzersiz olsun | Tacihane

Türkiye Cumartesi Haberleri

Ev dekorasyonunda cesur görünmek ve asilliği vurgulamak istiyor ancak bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız; siyahın gücüne kucak açmaya hazır olun.

TACİHAN YONGACI'NIN HABERİ - İç dekorasyonda siyah renk çok popüler değildir. Ancak siyah asil duruşuyla yanında pek çok farklı rengin barınmasına izin verebilir niteliktedir. Birlikte kullanılacak her türlü rengin eşyalarla bir bütünlük sağlaması beklenir. Bu durumda özellikle ahşap kullanılması olumsuz bir görüntü oluşturabilir. Çünkü modernliği çağrıştıran siyah, ahşapla büyük bir uyum sağlayamaz. 

Dekorasyonunuz benzersiz olsun | Tacihane

Buna göre kırmızı, beyaz, gri, krem ve aynı zamanda birçok farklı renk siyah yatak odasında uyumlu olacaktır. Ayrıca renklerle birlikte farklı desenler de tercih edilebilir. Özellikle kübist ve modern yapılı desenler harika bir ahenk sergileyebilir.

Dekorasyonunuz benzersiz olsun | Tacihane

BİTKİLERE DE YER AÇIN

Duvarlara asılabilecek modern portre ve resimler ya da çizgisel sanat türleri tercih edilebilir. Aynalar ve beyaz renkli ışıklandırmalar da büyük bir uyum sağlayacaktır. Yatak başlıklarının üzerinde bulunan beyaz ya da gri renklerdeki kürk tarzındaki dekorasyon eşyaları da tercih edilebilir. Halıların ise olabildiğince sade olmasıyla birlikte siyah renk öne çıkacaktır. Öte yandan deri koltuklar ve siyah cam masalarla buluşturularak yatak odası içerisinde fonksiyonel bir alan oluşturulabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...