Çocuklu tatil gözünüzü korkutmasın

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çocuklu tatil gözünüzü korkutmasın

Türkiye Cumartesi Haberleri

Artık kışın kasvetini geride bırakıp denizin ve güneşin tadını çıkarmanın vakti geldi. Çocuğunuzla keyifli ve unutulmaz bir tatil geçirmek istiyorsanız otel seçiminde ince eleyip sık dokumalısınız.

DUYGU YILMAZ'IN HABERİ - Tatili sevmeyen yoktur ancak bebekle veya küçük çocukla tatile çıkmak ebeveynler açısından endişe verici olabilir. Otel seçiminde bazı kriterlere özellikle dikkat eder ve çocuğunuz için uygun şartları sağlayabilirseniz keyifli bir tatil sizi bekliyor demektir! Çocuklu ailelerin ilk tercihi tabii ki her zaman çocuk dostu oteller oluyor.

Peki otel seçerken nelere dikkat etmek gerekiyor?

>> Yolculuk, uzun süre dar alanda sabit kalmayı gerektirdiği için çocuklar açısından can sıkıcı olacaktır. Yorulmuş ve oldukça sıkılmış bir çocuğu tatil şehrine vardıktan sonra bir de otele götürmek sizi terletebilir. Bu sebeple uzun yol gitmemek adına otelin konumu ve havaalanı ya da terminale olan mesafesi kontrol edilmelidir.

>>Anneler bilir ki, çocukların çoğunluğu belirli yaşlarda yemek konusunda seçici davranır. Bunun dışında siz gıdaların organik oluşuna veya tuz oranına dikkat ediyor olabilirsiniz. Çocuk restoranı ve özel çocuk menüsü çıkaran tesisler işinizi kolaylaştırabilir. Sağlıklı gıdalardan oluşan bu menülerle kafanızda yemek saati bir problem olmaktan çıkacaktır.

>>Küçük çocuğunuz için başka şehirden park yatak taşımak zahmetli olabilir. Otel seçerken park yatak verilip verilmediğini öğrenmelisiniz.

>>Oda ve kişisel eşyaların hijyeni en önemli konulardan biri. Otel temizliğine dair en sağlıklı bilgiye ise internetteki kullanıcı yorumlarından ulaşabilirsiniz.

>> Kalacağınız oteldeki doktorun çalışma saatlerini öğrenmelisiniz. Çocuğunuz kontrol gerektiren bir rahatsızlığı varsa hastanenin otele yakınlığı da sizin için çok önemli.

>> Bebeğiniz varsa ısıtıcı bir cihazın odanızda bulunması şart. Zira gece yarısı süt ılıtmak için sürekli çalışanlardan yardım istemeniz gerekebilir.

>>Eğlenen çocuklarla tatil ebeveynler için de dinlendirici olacaktır. Bu yüzden seçeceğiniz otelde çocuklara yönelik eğlence, aktivite ya da açık alanda doyasıya oynayabileceği oyun alanı mevcut mu çok önemli. Animasyon gösterileri çocuklar için unutulmaz bir tatile imza atacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...