YouTube Premium kullanıcıları yaşadı! İki muhteşem ayrıcalık gelecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
YouTube Premium kullanıcıları yaşadı! İki muhteşem ayrıcalık gelecek
TEKNOLOJİ Haberleri

Dünyanın en popüler video içerik platformu YouTube Premium üyeliği olan kullanıcıları yakından ilgilendiren bir duyuru yaptı. Buna göre YouTube Premium’a yeni gelecek özellikler arasında 1080P Premium içerik kalitesi ve sıraya ekle dikkat çekti...

Teknoloji devi Google’ın çatısı altında bulunan YouTube kullanıcı deneyimini geliştiren özelliklerle gündeme geliyor. Dünyanın en çok kullanılan video içerik platformu YouTube Premium üyeler için önemli özellikleri gündemine taşıdı. Yeni güncelleme ile birlikte YouTube Premium hesabı olanlara müjdeli haber geldi.

Bilindiği üzere YouTube Premium kullanıcıları, belirli bir abonelik ücreti ödeyerek Music, reklamsız deneyim, arka planda oynatma gibi avantajlar elde ediyor. Google rekabette güç kazanmak adına YouTube Premium hizmetine yeni özellikler ekleyecek. Gelen bilgilere göre önümüzdeki hafta YouTube Premium hesapları güncellenecek.

YOUTUBE PREMİUM’A GELECEK YENİ ÖZELLİKLER

YouTube Premium’a gelecek hafta gelmesi beklenen yeni özelliklerin ilki Apple SharePlay desteği oldu. SharePlay sayesinde kullanıcılar FaceTime görüşmeleri yaparken arka planda YouTube videoları izleyebilecekler. Kullanım kolaylığı sağlayan ikinci özellik ise 1080P Premium görüntü kalitesi olarak açıklandı.

Gelişmiş görüntü kalitesi ilk etapta iOS cihazlara sunulurken Android cihazlar daha sonra güncelleme alacak. Standart YouTube kullanıcıları ise mevcut 1080P seçeneğini kullanmaya devam edecek. YouTube Premium bu sayede daha iyileştirilmiş yüksek görüntü kalitesiyle ücretli abonelere avantajlar sunacak.

YOUTUBE PREMİUM GÜNCELLEMESİ

Google’ın son hamlesiyle birlikte YouTube Premium hesaplara gelecek son güncelleme 'Sıraya Ekle' özelliği olacak. Mobil kullanıcılarına sunulacak bu özellik parçayı listeye ekleme yerine anlık çalma listesine ekliyor. Ayrıca YouTube Premium üyeleri izleyip yarıda bıraktığı videolara geri döndüklerinde sağ alt kısımda bekleten özelliği kullanabilecekler. YouTube Premium’a gelmesi beklenen yeni özellikler ile ilgili güncelleme tarihi henüz netlik kazanmadı.

(Haber Merkezi)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...