Erdoğan'dan ekonomi müjdeleri: Üniversitelilere vergi muafiyeti, evlenene faizsiz uzun kredi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erdoğan'dan ekonomi müjdeleri: Üniversitelilere vergi muafiyeti, evlenene faizsiz uzun kredi
Ekonomi Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üniversitelilere ve ev hanımlarına yönelik müjdeli haberi verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda ekonomide yapılacaklara yönelik dikkat çeken mesajlar verdi.

Yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla enflasyonu kısa zamanda tek haneye düşüreceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomide müjde üstüne müjde verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, evleneceklere 24 ay geri ödemesi 48 ay vadeli evlilik kredisi, üniversitelilere vergi muafiyeti, ev hanımlarına emeklilik desteği, üniversite öğrencilerine ücretsiz 10 GB internet ve yurt dışından getirilen otomobillere yönelik sınırların büyük oranda düşürülmesine yönelik destek verileceğini söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde: 

ÜNİVERSİTELİLERE VERGİ MUAFİYETİ GELİYOR

Bu hedeflere ulaşmak için, kaynağı ülkemizin kendi ürettiği doğalgaz ve petrol gelirlerinden sağlanacak bir Aile ve Gençlik Bankası kuracağız. Yükseköğrenimdeki gençlerimize bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacağız.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...