Windows Phone için en iyi uygulamalar neler

Windows Phone için en iyi uygulamalar neler
TEKNOLOJİ Haberleri

Kullanıcıların henüz yeteri kadar gelişmediği iddiasında oluduğu Windows Phone Store'da aslında varola uygulamalar hiç de fena sayılmaz.

Bu haberimizde sizler için seçtiğimiz en güzel Windows Phone Uygulamalarını görebilirsiniz.SingsterNe zaman isterseniz, nerede olursanız olun farketmez, Singster ile istediğiniz zaman karaoke keyfi yaşayabilirsiniz. İçerisinde 1300'den fazla klasik karaoke şarkısı bulunan cihaz ile cep telefonunuz taşınabilir bir Karaoke'ye dönüşüyor. Kullanıcılarına deneme imkanı veren Singster uygulamayı indirmeden önce 10 ücretsiz şarkı ile uygulamayı deneme imkanı da sağlıyor.Active FitnessTeknolojik cihazlar ile kolaylaşan ve sıkışan yaşamımızda değersizleşen spor aktiviteleri için hala bir geri dönüş umudu var. 50 binden fazla kullanıcısı olan Active Fitness ile Koşma, yürüme, bisiklet binme ve su sporları başta olmak üzere pek çok branşda yüzlerce aktivite ile spor koçunuz olacak. Active Fitness yaptığınız sporu arkadaşınızla paylaşıp motivasyon kazanmanıza yardımcı oluyor. Bu uygulama yalnızca Nokia Windows Phone'da yer alıyor.RuntasticPopüler spor uygulamaları arasında yer alan Runtastic ile koşarken, yürürken bisiklet kullanırken ve salon sporları yaparken hep yanınızda. Yaktığınıuz kalorilerden aştığınız yollara kadar pek çok bilgiyi size sunan Runtastic sizin de beğeninizi kazanacakNokia Glam MeLumia cihazların arka ve ön kameraları ile oluşturacağınız otoportrelerinize kişisel heyecanınızı yansıtabilirsiniz. Yüzünüze özel manuel ayarlar yapabilir ve sanatsal efektler kullanabilirsiniz.Hipstamatic OgglEn iyi fotoğraf deneyimini kullanıcılarına sunan bu uygulama ile özel hipmastic lensleri hizmetinizde. İstediğiniz zaman harika fotoğraflar çekecek, düzenleyecek ve arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz.(uzmanabi)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...