En küçük fotoğraf yazıcısı, Lg Pocket Photo

En küçük fotoğraf yazıcısı, Lg Pocket Photo
TEKNOLOJİ Haberleri

Lg Pocket Photo'nun Polaroid'in PoGo adlı fotoğraf yazıcısı ile neredeyse aynı boyutlara sahip olduğunu söylemek mümkün.

Kullanıcıların ceplerinde taşıyabildikleri mobil fotoğraf yazıcısı Lg Pocket Photo, öncelikle Ocak ayında ABD'de düzenlenen CES etkinliğinde ardından Barcelona'daki MWC 2013 Fuarı'nda görücüye çıkmıştı. Lg Pocket Photo, en küçük fotoğraf yazıcısı.LG Pocket Photo'nun en dikkat çekici özelliği, cihazı kolayca ceket cebinde taşıyabilmenizi sağlayan mini boyutları. 72 x 120 x 24 mm boyutlarındaki cihazın ağırlığı ise 212 gr. Lg Pocket Photo'nun bu anlamda Polaroid'in PoGo adlı fotoğraf yazıcısı ile neredeyse aynı boyutlara sahip olduğunu söylemek mümkün.Yazıcının yan bölümlerinde micro USB ve USB 2.0 girişleri ve açma kapama tuşu yer alıyor. Fotoğraf kağıtlarının yerleştirildiği hazne ise cihazın arka bölümüne yerleştirilmiş.Kullanıcısına mürekkepsiz mobil bir baskı platformu sunan Lg Pocket Photo ile akıllı telefonlarınızdan anında fotoğraf çıktısı alabiliyorsunuz. Herhangi bir kartuş ya da şerit ihtiyacı bulunmayan yazıcı fotoğrafları basıyor. Cihazın özel kağıtlarında bulunan kristaller basım sırasında ısıyla etkileşime geçerek fotoğrafın oluşmasını sağlıyor.BataryaMobil bir baskı cihazı olması nedeniyle Lg Pocket Photo bir bataryaya sahip. Cihazın bataryası tam dolu olduğunda 15 fotoğraf basmanıza müsaade ediyor.LG Pocket Photo mobil bir cihaz olmasına karşın batarya performansıyla kullanıcıları biraz üzebilir. Zira normal şartlarda cihazın şarjı yaklaşık 1 saatte boşalıyor. Bunun önüne geçmek için cihazın otomatik kapanma özelliğini devreye sokarak pil ömrünü biraz daha uzatabiliyorsunuz.KağıtLG Pocket Photo'da toner ya da kartuş bulunmuyor. Bir seferde 10 adet fotoğraf kağıdı yerleştirebildiğiniz Lg Pocket Photo'nun yedek kağıtlarını 30'lu paketler halinde 39 TL fiyatla satın alabiliyorsunuz. Cihazın fiyatını saymazsak bir adet fotoğraf baskısı kullanıcıya 1.3 TL'ye mal oluyor.369 TL satış fiyatına sahip Lg Pocket Photo, fotoğraf zevkini sadece dijital ortamda yaşamak istemeyen kişiler için oldukça iyi bir seçim.(uzmanabi)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...