WhatsApp'tan yeni güncelleme: Android'deki çıldırtan hata çözülecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
WhatsApp'tan yeni güncelleme: Android'deki çıldırtan hata çözülecek
TEKNOLOJİ Haberleri

WhatsApp, ilk olarak mesajlaşma odaklı platform olarak ortaya çıktı. Seneler içinde gelişerek bünyesine arama ve fotoğraf paylaşma gibi birçok özellik de ekledi. Fakat bu özellikler bazen hata verebiliyor. İşte son olarak kullanıcıları çıldırtan bir sorun düzeltildi...

WhatsApp, dün Android kullanıcıları için Business Beta 2.23.8.22 güncellemesini yayınladı. Bu güncellemede bazı test kullanıcıları gelen videoları indirme sorunu yaşamaya başladı. Ardından yayınlanan 2.23.8.23 güncellemesinde de benzer sorunlar ortaya çıktı. Bu sorun mesaj kutusu dışında ek olarak durum paylaşımlarında da yaşandı. WhatsApp ise bu güncellemeyi, Android cihazlarda bir medyayı iletirken açıklama ekleme özelliğini eklemek sundu.

Birçok WhatsApp Beta Android kullanıcısı, uygulama içindeki videoları indirmekte sorun yaşamaya devam ediyor. Mesajlaşma ağına ilişkin son gelişmeleri aktaran WABetaInfo, Twitter hesabında kullanıcıların yaşadığı sorunu paylaşmıştı. Bunun üzerine WhatsApp harekete geçti. 

WHATSAPP VİDEO HATASI ÇÖZÜLECEK

WhatsApp da bugün Business Beta 2.23.8.24 güncellemesi yayınladı. Bu yeni güncellemede video hatası çözüldü. Firma, ek olarak WhatsApp Messenger için de aynı kodla (2.23.8.24) bir güncelleme yayınlayacak ve sorunu çözecek. İşte haber kaynağının konuya ilişkin açıklaması:

"WhatsApp Business beta uygulaması, 2.23.8.24 yapı numarasıyla Google Play Store'da yayınlandı. Bu güncelleme, söz konusu sorunu ele alan bir hata düzeltme güncellemesi olduğunu doğrulayabiliriz, böylece sonunda videoları indirebilirsiniz. WhatsApp Messenger uygulaması, güncelleme yakında aynı yapı numarasıyla sunulacak. Hata artık iş uygulamasında giderildiğinden WhatsApp Messenger'ın aynı sürümünde de düzeltileceğinden eminiz."

(WABetaInfo)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...