Rıdvan Dilmen canlı yayında esti gürledi: Maçı kartsız bitirmesi rezalet

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rıdvan Dilmen canlı yayında esti gürledi: Maçı kartsız bitirmesi rezalet
SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın 6-0 kazandığı Kayserispor maçı sonrası hakem kararlarını eleştirdi. Victor Nelsson'un kart görmesi gerektiğini belirten Dilmen, "Nelsson'un bu maçı kartsız bitirmesi hakemler adına rezaletti" dedi.

Süper Lig'in 29. haftasında Kayserispor'u konuk eden Galatasaray, rakibini 6-0 yenerek liderlik yolunda yara almadı. Karşılaşmayı TV8,5 kanalında yorumlayan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Galatasaray için 8 maç kaldı. Bu maçın Galatasaray için kolay geçeceğini düşünüyordum. Fenerbahçe maçını izledikten sonra bu karara vardım. Galatasaray açık oynayan takımı özellikle iç sahada ister. Kaliteli oyunculara sahip olduğu için bu avantajdır. Hiç zorlanmadı desek doğru olur. 10 kişi Okan Hoca artık Alanyaspor maçını kafasında başlatmıştır." ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen canlı yayında esti gürledi: Maçı kartsız bitirmesi rezalet

RIDVAN DİLMEN: GALATASARAY ŞAMPİYON DİYEBİLİRİZ

Icardi'nin 90 dakika sahada kaldığını aktaran Rıdvan Dilmen, "Okan hoca kesinlikle konuşmuştur beni çıkarma diye. Emin adımlarla yoluna devam ediyor. Kadro kalitesi de çok iyi. Henüz rakipleri oynamadı. Beşiktaş, Trabzonspor maçına gidiyor. Onlar için kolay değil. Fenerbahçe puan kaybederse Galatasaray şampiyondur diyebiliriz. İş artık matematiksel anlamda bitmemiş olur." değerlendirmesinde bulundu.

Rıdvan Dilmen canlı yayında esti gürledi: Maçı kartsız bitirmesi rezalet

RIDVAN DİLMEN: MAÇIN EN İYİSİ KALECİYDİ

Kayserispor'un 6-0 kaybetmesine rağmen en iyi oyuncusunun kaleci Bilal olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen,  "Kayserispor'un oyunu iyi diyoruz ama dikkat etmesi gerekirdi. Büyük takımlara karşı bu şekilde oynanmaz. Hocalarda bazen ego oluyor. Ders çalışırsın. Çalışkan da bir teknik adam ama ilk 2 golü kontrataktan yiyorsunuz. Böyle bir lükse sahip değilsiniz. Abuk subuk goller kaçtı. Çift haneli skora gidebilirdi. Ne kadar verimli bir takım olursanız olun böyle bir ilk gol yememeniz lazım. Kayserispor'un kalecisi sıfır hatayla oynadı. Yediği gollerde suçu yoktu. Maçın en iyisi kaleciydi." dedi.

Rıdvan Dilmen canlı yayında esti gürledi: Maçı kartsız bitirmesi rezalet

RIDVAN DİLMEN: REZALET

Karşılaşmanın hakemi Kürşat Filiz'i eleştiren Rıdvan Dilmen, "Galatasaray sadece kazanmakla kalmıyor. Rakiplerini de son derece demoralize ediyor. Türkiye'de hakemler ile ilgili çok enteresan şeyler oldu. Maçı o kadar berbat yönetti ki Nelsson'un bu maçı kartsız bitirmesi hakemler adına rezaletti. Verdiği penaltıda o kadar çaylakça bir hareket yaptı ki normal bir hakem bu hatayı yapmaz. Maç 3-0 Torreira faul falan yapmadı. Rakip lehine faul verdi." görüşlerini dile getirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...