WhatsApp'a gelecek yeni yapay zeka özelliği! İlk görüntüler geldi

Düzenleyen: / Kaynak: WABetaInfo
- Güncelleme:
WhatsApp'a gelecek yeni yapay zeka özelliği! İlk görüntüler geldi

TEKNOLOJİ Haberleri  / WABetaInfo

WhatsApp'a yeni bir yapay zeka özelliği ekleniyor. Meta, WhatsApp'ın destek sayfasına yapay zeka sohbet robotu getiriyor.

WABetaInfo tarafından açıklanan bilgilere göre Meta, WhatsApp için yeni bir yapay zeka özelliği test ediyor. Uygulamanın beta sürümü, mesajlaşma programının resmi destek kanalında yapay zeka yanıtlarını içeriyor.

WhatsApp'a gelen yeni özellik, uygulamanın 2.23.23.8 beta sürümünde karşımıza çıkıyor. Şu anda yeni özellik kısıtlı sayıda bir kullanıcı grubu ile test ediliyor ve ilerleyen süreçte kararlı sürümde tüm kullanıcılara ulaşacak.

WHATSAPP DESTEK SAYFASINA SOHBET ROBOTU EKLENİYOR

WhatsApp'ın yeni sohbet robotu, basit soruları yanıtlama ve gerekirse sizi gerçek bir insan yardımına yönlendirme yeteneğine sahip olacak. Araç beta sürüm olduğundan henüz test aşamasında görünüyor. Meta'nın bu özelliği resmi olarak WhatsApp'a ne zaman uygulamayı planladığı da bilinmiyor.

Aşağıda yer alan ekran görüntüsünden de anlaşılabileceği üzerere, platform "bazı yanıtların güvenli bir Meta hizmeti kullanılarak yapay zeka tarafından oluşturulabileceğini" vurguluyor. Yeni özellik, uygulamadaki kullanıcı deneyimini iyileştirmenin yanı sıra destek kanalı hizmet sürecini de hızlandıracak.

WhatsApp'a gelecek yeni yapay zeka özelliği! İlk görüntüler geldi

WhatsApp beta sürümü 2.23.23.8 şimdilik yalnızca Android cihazlarda kullanılabiliyor. Bu fonksiyon, Meta'nın yapay zeka alanındaki ilerlemesinde en son adımı olarak görülüyor. Son dönemlerde şirket, diğer teknoloji devlerine benzer bir duruş sergilemek için Metaverse dünyasına olan yatırımlarını azaltmış görünüyor.

Bu özellikle birlikte uygulama yeni bir yapay zeka özelliğine kavuşacak ve kullanıcı deneyimini iyileştirecek. Meta'nın yeni özelliğin kararlı sürümünü ne zaman yayınlayacağı henüz maalesef belli değil. Ancak bunun en erken gelecek yıl gerçekleşmesi bekleniyor.

Şimdilik destek kanalında yardıma ihtiyacınız varsa sorunu çözmeye çalışmak için seçenekleri seçmeniz gerekecek. Meta, beta sürümünde AI dışında gerçek insan çalışanların da sohbet robotunun yanında kullanıcılara yardımcı olmaya devam edeceğini vurguluyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: WABetaInfo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...