WhatsApp sonunda duyurdu: WhatsApp Chat geldi!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
WhatsApp sonunda duyurdu: WhatsApp Chat geldi!

TEKNOLOJİ Haberleri

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uzun süredir test edilen "WhatsApp Chat" uygulamasını duyurdu. WhatsApp Chat, uygulamayı ve özelliklerini anlatarak yediden yetmişe herkese hitap edecek.

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uzun süredir WhatsApp Chat isimli uygulamasını test ediyor. Uygulama, bugün WhatsApp'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımla duyuruldu. WhatsApp Chat, adından da belli olduğu gibi kullanıcılar ve WhatsApp arasında iletişim imkanı sağlayacak.

WHATSAPP ÖZELLİKLERİ, DAHA ERİŞİLEBİLİR OLACAK

WhatsApp Chat ile WhatsApp'ın özellikleri artık daha erişilebilir olacak. Çünkü kullanıcılar, yeni gelen ya da ihtiyacı duyduğu eski bir özelliği WhatsApp Chat üzerinden çalışanlarla iletişim kurarak öğrenebilecek.

https://twitter.com/WhatsApp/status/1682075800911376384

WhatsApp bu programı sürekli olarak getirdiği yeni özellikler doğrultusunda geliştirdi. Anlık haberleşme platformu, kullanıcı deneyimini en iyi hale getirmek için sık sık yeni özellikler getiriyor. Fakat her kullanıcı bu özellikleri takip edemiyor. WhatsApp Chat sayesinde bu sorun en aza inecek. Platform, yeni uygulamasını Twitter hesabından paylaşırken şu açıklamaları yaptı:

"WhatsApp Chat ile tanışın. WhatsApp'ı sizin için daha da iyi hale getiren en son ipuçlarını, püf noktalarını, ürün ve gizlilik güncellemelerini paylaşacağımız resmi sohbetimiz. İki adımlı doğrulama hakkındaki ilk sohbetimizi takipte kalın."

Öte yandan WhatsApp, toplu grup arama yapma sınırını 7'den 15 kişiye yükseltti. WhatsApp kullanıcıları daha önce sadece 7 kişiye kadar seçim yapıp daha sonradan bu sınırı artırabiliyordu. Artık direkt olarak 15 kişiyi toplu olarak arayabilecekler.

(Kaynak: Haber Merkezi)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...