WhatsApp kullanıcılarına müjde! Beklenen özellik bazı kullanıcılara açıldı… Yeni özellik kıskançlıktan çatlatacak

Düzenleyen: / Kaynak: WABetaInfo
WhatsApp kullanıcılarına müjde! Beklenen özellik bazı kullanıcılara açıldı… Yeni özellik kıskançlıktan çatlatacak

TEKNOLOJİ Haberleri  / WABetaInfo

WhatsApp, bir süredir merakla beklenen önemli bir özelliği yavaş yavaş kullanıcılara açmaya başladı. Bu özellik çevrim içi gizleme… Nihayet WhatsApp’ın bazı kullanıcılara çevrim içi gizleme seçeneğini sunduğu ortaya çıktı. WhatsApp çevrim içi kapatma ne zaman sunulacak? WhatsApp çevrim içi gizleme özelliği nasıl yapılır? İşte son durum…

Popüler mesajlaşma servisi WhatsApp, merakla beklenen çevrim içi gizleme özelliğini bazı şanslı beta test kullanıcılarına sundu. Ancak bundan bahsetmeden önce gelin WhatsApp’ın yeniliklerinin hikayesine kısaca göz atalım…

Geçtiğimiz ay teknoloji devi Meta şirketinin CEO'su Mark Zuckerberg Facebook'taki açıklamasında WhatsApp'a gelecek üç yeni özelliği açıklamıştı. Birincisi geçmiş grup katılımcılarını görüntüleme, ikincisi anlık fotoğraf paylaşımlarında ekran görüntüsü alınmasını engelleme ve üçüncüsü ise uygulamada çevrim içi olduğunuzu kimlerin görebileceğini ayarlardan değiştirme. 

WHATSAPP ÇEVRİM İÇİ NASIL GİZLENİR? 

WhatsApp çevrim içi gizleme seçeneği hakkında yeni bir gelişme yaşandı. WABetaInfo’nun haberine göre, uzun bir gecikmeden sonra platform nihayet Android 2.22.20.9 güncellemesiyle beta sürümünü kullanan bazı şanslı beta test kullanıcılarına özelliği sundu. 

WhatsApp kullanıcılarına müjde! Beklenen özellik bazı kullanıcılara açıldı… Yeni özellik kıskançlıktan çatlatacakWhatsApp çevrim içi gizleme ayarı son görülme ayarı ile aynı yerde olacak (Foto: WABetaInfo)

Yukarıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi, çevrim içi durumunuzu WhatsApp Ayarları > Hesap > Gizlilik > Son görülme ve çevrimiçi sekmelerini sırasıyla takip ederek gizleyebileceksiniz.  Ancak şu anda WhatsApp çevrim içi gizleme özelliği bir grup Android beta test kullanıcısı tarafından kullanılabiliyor. Henüz tüm kullanıcılara sunulmadı ve bir iki ay içinde herkese sunulmasını bekliyoruz. 

WHATSAPP ÇEVRİM İÇİ GİZLEME ÖZELLİĞİ NASIL YAPILIR?

Bununla birlikte, beta test kullanıcısı olmak için Android’de Play Store’dan WhatsApp uygulamasını aratın, ardından WhatsApp resmi uygulamasının altında beta test programını kullanma seçeneği görünecek. İstenilen adımları takip ederek beta test programına kaydolabilirsiniz ve böylece tüm WhatsApp yeniliklerini herkesten önce test etme fırsatı yakalayabilirsiniz. 

Ayrıca unutmadan belirtelim; çevrim içi gizlilik ayarı son görülme ayarı ile aynı olacak. Yani son görülmeniz herkese kapalıysa çevrim içi bilginiz de kapalı olacak, eğer son görülme bilginiz rehberinizde kayıtlı kişilere açıksa çevrim içi bilginiz de açık olacak. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: WABetaInfo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...