AK Parti'den Ermenistan'a çağrı: Provokasyon ve saldırganlıklarına son ver

Düzenleyen: / Kaynak: AA
AK Parti'den Ermenistan'a çağrı: Provokasyon ve saldırganlıklarına son ver

POLİTİKA Haberleri  / AA

AK Parti Sözcüsü Çelik, Azerbaycan-Ermenistan sınırındaki çatışmalarla ilgili, Ermenistan'ın provokasyon ve saldırganlıklara son vermesi gerektiğini, barışın herkesin yararına olacağını belirtti.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, akşam saatlerinde sınırın Daşkesen, Kelbecer ve Laçın bölgelerinde Ermenistan ordusunun geniş kapsamlı provokasyonda bulunduğunu duyurdu. Bakanlık, provokasyonlara karşılık verilmesi sonucu sınırda çatışma çıktığını ve çok sayıda askerin şehit düştüğünü bildirdi. Gelişmenin ardından Ermenistan provokasyonlarına art arda tepkiler geldi. Konuya ilişkin AK Parti'den yapılan açıklamada, "Ermenistan provokasyon ve saldırganlıklarına son vermeli" çağrısı yapıldı.

"ERMENİSTAN'I KIŞKIRTAN ÇEVRELER SADECE ÇIKAR ODAKLARIDIR"

Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ermenistan provokasyon ve saldırganlıklara son vermelidir. Barış herkesin yararınadır. Bugün çatışma için Ermenistan'ı kışkırtan çevreler, sadece çıkar odaklarıdır. Ermenistan, Azerbaycan'ın meşru hak ve çıkarlarına saygı duymalıdır." ifadelerini kullandı.

 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...