Vivo Xplay 3s geliyor

Vivo Xplay 3s geliyor
TEKNOLOJİ Haberleri

Her yılın sonbahar döneminde alıştığımız gibi bu yılın sonbahar döneminde birçok üst seviye akıllı telefon piyasaya sunuldu.

Yakında bunlara bir yenisi daha ekleniyor. Pek bilindik bir marka olmasa da Çinli Vivo, yeni amiral gemisi akıllı telefonu akıllı telefon pazarında bir hayli ses getireceğe benziyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayınlanan bir görsel ile ilk kez ortaya çıkan Vivo'nun amiral gemisi Vivo Xplay 3S, süper piksel yoğunluğu ile şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Vivo Xplay 3S'te tam 515ppi değerinde piksel yoğunluğunda ve 1440x2560 piksel çözünürlüğünde bir ekran yer alıyor. Bunun yanında cihazın dikkat çeken bir diğer özelliği ise daha önce iPhone 5S ve HTC One max'te gördüğümüz parmak izi tarayıcısı. Cihazın özellikleri bunlarla da sınırlı değil söylentilere göre Vivo Xplay 3S'te, 5.7-inç 2K çözünürlüklü ekran, dört çekirdekli 2.3GHz Snapdragon 800 işlemci, 3GB RAM, 5-megapiksel ön kamera, 13-megapiksel arka kamera ve 3,000mAh batarya.(teknokulis)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...